26. jan. 2012

Anonyme kommentarer vil ikke lenger bli publisert

Jeg har fra i dag innført kommentarmoderasjon, og bestemt meg for at helt anonyme kommentarer ikke vil bli publisert. Dette fordi jeg finner det vanskelig å kommunisere med personer som ikke kan identifiseres eller skilles fra hverandre. Det er ikke behov for fullt navn for å få kommentaren publisert, men jeg må på en eller annen måte kunne skille kommentatorene fra hverandre.

Sleivete kommentarer som av typen "enn du da", "hva tror du at du er" o.l. vil heller ikke bli publisert, uavhengig av om avsender er anonym eller ei. Dette fordi denne typen kommentarer er fullstendig ufruktbare.

Argumenter mot mine påstander i innleggene mottas selvfølgelig med takk. For den som ikke ønsker å argumentere finnes fortsatt muligheten for å krysse av for at man ikke liker innlegget.

Ingen kommentarer: